Ik kan niet meer slapen
Niet meer eten
Mijn gedachten kunnen je niet vergeten
Mijn buik is vol van jou
Mijn hart stroomt over
Liefde is in aanbouw
Nog nooit zonk ik zo diep
In de ogen van een mens
Nog nooit was mijn liefde voor iemand zo immens
Nog nooit heb ik zo van iemand gehouden
En nog nooit heeft mijn gevoel
Zolang stand gehouden
Jij bent mijn levensdoel
Mijn hele hebben en houden
Jij bent mijn geluk
Het beste dat me ooit is overkomen
Ik zie je in de wolken
Hoor je stem in het ruisen van de bomen
Maar hoe kom ik ooit tot jou
Als je zo ver weg bent
Zeg me waarom ik van je hou
Terwijl jij me nauwelijks kent
Waarom, waarom
Kan ik niet meer slapen
Niet meer eten
Kunnen mijn gedachten jou niet meer vergeten
En is mijn buik vol van jou
Waarom ben jij het
Waar ik zo vreselijk veel van hou?