tot 22 februari was mijn leven een hel
ik had pijn, voelde mij slecht
ik dacht het is een droom, het was echt
ik voelde mij als een rotte appel
mijn vrienden maakten het iets beter
ze waren lief voor mij
mer was er niet, daar bleef het bij
en geloof me, de hel werd heter
maar toen, die dag
22 februari 2003
toen kwam er opeens een lach
toen kwam een nieuwe passie
die dag is op mijn netvlies gecrast
die dag blijft voor eeuwig in mijn hoofd
de slechte dagen werden afgelast
de pijn werd verdoofd
nu enkel nog leuke dagen
enkel plezier met jou aan mijn zij
mijn verdriet werd verjagen
nu is er enkel nog wij