Ik zal jou mijn schouder geven als je huilt
Of de schaduw waarin je je even verschuilt
Ik zal de vleugels zijn waarmee je wegvliegt, ver hier vandaan
En het verdriet van je achter je laat staan
Ik zou alles voor je zijn
Als dat je gelukkig maakt en een glimlach op je gezicht verschijnt
Ik zal iedereen zijn die jou hulp biedt
En je weg haalt uit je verdriet
Meeneemt in je gedachten naar je mooie toekomst
Iets wat je nu ziet als het domst
Je denkt dat je nooit uit deze problemen zal komen
Als ik alle wensen kon beantwoorden dan had ik die problemen ontnomen
Als ik alles kon doen dan had ik dat gedaan met heel m’n hart
Maar ik kan dat niet dus doe ik wat ik kan, het is tenminste een start