verband in het leven
verdwenen voor altijd
jouw lippen tegen de mijne
is voltooid verleden tijd
nooit meer samen
steeds alleen gaan we elk
ons leven elk onze weg
jouw heb ik echt wel niet meer
nodig of meschien wel maar
dat wil ik echt wel niet.
ook al zeg ik in mezelf
toe vergeet me niet.
mijn hart loopt nu achter een ander
of meschien wel niet
echt ik weet het niet
zijn innerlijk zo schoon
zo lief en zacht
waakt hij over me
iedere nacht.
maar al m'n vrienden lachen om
hem. oke hij is niet moeders mooiste
maar doet dat er nu toe .
iedere nacht zit ik te wenen want
ik weet echt niet wat ik nu moet doen
ben ik nu verliefd of ben ik het niet
ben ik bang voor de reactie van m'n
vrienden of bang om te worden gekwest
m'n gedachten liggen in de knoei
mijn hart doet pijn
ik zeg tegen mezelf VERDWIJN!!!!!!!!!
voordat ik helemaal wegkwijn