Liefde kent geen grenzen
Dat is ook wel waar
Maar wij zijn die mensen
Ik ben hier en jij bent daar
Ik voel me lekker, ik voel me fijn
Maar ook weer niet
Ik voel liefde, ik voel pijn
Ik voel me blij maar heb ook verdriet
Fijn is het als ik met je praat
Fijn is het tot je s'avonds laat
Je geeft me aandacht een je maakt me blij
Je geeft me een nieuw leven
Ik voel me weer vrij
Bedankt je hebt me veel gegeven