Het strand.
Lekker wandelen langs het strand
De wind door je haren voelen waaien
En genieten van alles om je heen
Je weer even vrij voelen als een vogel
Even niet willen en hoeven te denken
Gewoon lekker lopen genieten
Van de zon, het water en de zilte lucht
Jammer, dat zoiets ook weer zo snel voorbij gaat
Je moet immers ook weer eens terug
Maar zou er wel uren kunnen lopen
Maar gisteren een zomerse dag
Vast even voor genoten.
Het was ook zo heerlijk
Dat neemt niemand me meer af.
xxx 23-04-2001 xxx