"Onderste Boven"
Voor en achter zijn dingen die wegvallen als ik
de grenzen van mijn liefde voor jou verken.
Tijd kent geen waarde, alleen de tijden met jou.
En wolken zijn bereikbaar voor mensen die in de zevende hemel zijn.
Op water konden we samen lopen.
Onderste was boven...........
(Ik mis je)