nu lig je blauw op je bed,
helemaal bezweet van de pijn
morgen ben je er niet meer
wat moet ik nou ??????
moet ik nou echt voortleven zonder jou?
neen,jy was alles voor me ALLES
jy was myn moeder
jy was degene die naar me luisterde
wie gaat dit nu vervangen
meterke,verlaat me niet !