In het mooie maanlicht,
zaten we daar met zijn tweeen,
we keken omhoog,
naar die grote sterren zeeen.
Ik hield jou hand vast,
jij aaide mijn rug,
langzaam boog ik naar voren,
en gaf je een kus.
Ik kreeg een intense kus terug,
en het leek of ik werd overvallen,
door zoveel liefde die ik voelde,
nooit geweten dat ik zo erg voor je was gevallen.
En toen kwamen tranen,
bij jou en bij mij,
want ik ga op vakantie,
en dat maakt ons niet egt blij.
Een weekje lijkt een maand,
een korte afstand lijkt mijlenver,
ik wil je niet missen!
maar we hebben de maan en de ster:P
Afgesproken hebben we,
'om 8 uur kijken we naar de maan en de mooiste ster',
en dan ga ik je wat minder missedn,
want de afstand lijkt minder ver.
Lieve sgat, het is voor even,
maar ik zie je tog weer gauw,
en wat ik je duz wou laten weten,
is dat ik zielsveel van je hou!