Kan niet meer denken
Wat er allemaal gebeurd
Zelfs geen liefde meer schenken
Hoe ik het ook betreur
Ben moe
Heb niks meer
In me zitten
Weet zelfs niet meer wat ik doe
Kan niet denken
Kan niet praten
Mijn hoofd zit zo vol
Het is een gaos
Laat me maar slapen
Ben op
Ben leeg
En dat naar al die liefde die ik van jullie kreeg
Spijt me dat ik dat even niet kan geven
Daar leg ik me nu maar even bij neer