†
...Ik Krijg Geen Woorden Uit Mijn Mond...
...Ik Bouw Een Front...
...Een Front Rond Men Hart, Een Frond Rond Men Ziel, Een Front Rond Alles Om Me Heen...
...Ik Wou Dat Ik Gewoon Verdween...
...Verdween In Men Gedachten Vol Met Hoop En Geluk...
...Maar Telkens Gaat Alles Weer Stuk...
...Stuk Door De Woorden Die Uit Jullie Monden Komen...
...Telkens Probeer Ik Te Ontkomen...
...Maar Telkens Raken Jullie De Teerste Punten In Mijn Bestaan...
...Telkens Blijft Er Die Ene Kleine Traan...
...De Traan Die Ik Verborgen Hou...
...Telkens Sta Ik Terug Alleen In De Kou...
...De Ijzige Kou Waaraan Je Bezwijkt...
...Niets Is Wat Het Lijkt...
†