Dit is het einde
mijn gevoel dat traagjes wegkwijnde
mijn hart dat verdwijnde
al door stomme woorden
die mijn gedachten doorboorden
woorden, die uit haar mond kwamen
ja okee, je mag voor mijn part vuile plannetjes beramen...
Maar een andere daarvoor beschuldigen!
ze zouden je moeten huldigen...
Voor wat?
In elk geval niet voor een vlinder...
Of misschien toch?
Want dat beestje hupt van hier naar ginder..
als het iets anders beu is
voor mijn part voel je je zo als rotte vis...
I hope you know
that I never needed you...
So, please, get the clue...
BURN
*dit is het laatste wat ik voor deze site schreef... Dit is het einde... VOOR EEUWIG*