Als een gesloten bloem,
die je probeert open te krijgen,
wil je mijn gevoelens naar buiten krijgen.
Als een verroeste deur,
die je probeert open te krijgen,
wil je mijn hartje binnen sluipen.
Als een stekelige kerstboom,
die je probeert te versieren,
wil je me mooie praatjes aanpraten.
Als een verwilderde tuin,
die je probeert te versieren,
wil je me helemaal betoveren.
met een bosje roosjes,
een zachte aanraking,
en nog een laatste kusje,
want ik …
ik laat je niet toe,
jouw liefde laat me koud.
- Vaarwel -