Altijd als ik je zie
volgen mijn ogen jou.
Altijd als ik je zie
hou ik een beetje meer van jou.
Altijd als ik je tegen kom
zeg je goedendag.
Altijd als ik je tegen kom
hoop ik dat je even stopt
zodat ik met je kan praten.
Maar je stopt nooit.
Waarom niet?
Altijd droom ik van jou
en als ik droom dan droom ik dat
je naar me toekomt, dat je me in je armen neemt.
Maar dan word ik wakker
en weet "het was maar een droom"
en die droom komt misschien nooit uit.
Ook al weet ik dat je ook van mij houd!