pesten
Waar is het begonnen? Wie heeft het verzonnen?
Anders zijn,het doet pijn.
Pukkelkop,lelijkerd,buitenbeentje,nou mijn hart is nu net een steentje.
Het zit gewoon vast met een brok,maar soms denk ik dat ik het zelf uit lok.
Nieuwe school nieuwe start,maar elke keer veranderd dat.
Pesters negeerders beseffen ze wel wat ze doen?Nee maar elke gepeste heeft last van dat gevoel van toen.
Een heel leven na de knoppen,mischien is het negatieve zelfbeeld nog wel te stoppen.
Een opmerking over een jongen hij kan wel wat beters krijgen dan jou.maar nou de ik kom nou.
Ik ben waardevol,en meestal schiet ik dan vol.