eindelijk heb ik een persoon gevonden
waar ik me goed bij voel
bij wie ik mezelf kan zijn
en dat ik de indruk heb dat hij mij verstaat
ik kan zelf niet bedenken
dat iemmant het beter zou kunnen doen
als ik hem zie straal ik de hele dag door
voor de rest zijn er niet veel woorden voor
alleen maar gedachten
die de pijn verzachten
zo kom je weer op krachten
als het even moeilijk gaat
ik hoop dat hij me nooit verlaat