geen ballon die blaast
zonder geweten, geen lucht
geen veer die zinkt
zonder te proberen, niet machteloos
wat heb ik gehoord in de stilte,
geroken in de avond?
naakt lig ik hier te wachten
totdat een veer op mij landt,
een ballon wegzweeft
totdat je de weg hebt gevonden