Maan tekel springen, sneek wo en wo:
...en de Lente begint, en het is Maart...oh, dit jaar ben ik daar zo blij mee...
Small Music
Mute Variations 1to4
We dont want freedom, we want equallity.
(the freedom for everybody to choose their own jail)
Hmm dididi, hmm di da, dead i wish i was...
Met vermijdende persoonlijkheden dien je te praten
over de dingen waar ze het nooit over hebben.
Overslaan-dagen...ik ben weer aan de overslaan-dagen
Wat is dat nu met Mei?
Als jij nu eens met mij trouwt en ik met jou...
U feel lonely sometimes too?
En dan mag je hier een stukje voor jezelf neurieën waarvan je denkt
dat het er wel bij past.
Stop gezette karakters. (over mensen die de keuze hebben gemaakt
niet langer zoals zichzelf te wilen zijn...en de gevolgen daarvan.)
Op de tussen-de-neus-en-lippen-door-mode werdt die ochtend weer
aan de meest zware onderwerpen langs geschoren. (en in mijn hoofdje
tolde het hevig.)
Een gedicht, een kind, een boom en een huis...vanochtend kwam de zon
weer op, en ik heb geslapen.
(omtrend Dutroux:)Beast on a banch...(in de rechtzaal lijken die 'boze' geesten,
omdat er niets meer stil te beramende valt, zo mak als lammetjes, zo normaal
als ons...zij het enigszins recalsitrant, zij het enigszins zelfbewust
als snel gekrenkt, maar verder zo geestloos als alle andere ontspoorde zielen
gezeten in de heldere realitiet van het nu ontbloodte stiekume)
En dan mag je hier een stukje voor jezelf neurieën waarvan je denkt
dat het er wel bij past.
Seizoenen
zij zoenen
de tijd
voorbij.
I love the way she hates herself.
Li La Liefde, Li La Love.
(omtrend Dutroux:)Horror-huis...emotioneel slagveld (?): waar halen die
verslaggevers hun woordenschat vandaan? Proberen ze er een film van te maken?
Ik heb nog geen mens ontmoet wiens ouders niet sterven, en toch, en toch
zien ze zich allemaal als zo uniek ontdaan.
I've send her a message today...
De pijn om zielig te zijn.
PLOINK
...En toch vindt ik het geweldig: Polen dat zich bij ons in het groepje schaart;
Polen is een bewonderenswaardige man, Polen lijkt me een te vertrouwen vriend.
Every step starts with a journey.
Mensen die hun kleren strijken hebben het leven toch niet echt begrepen...
And i love the ways she hates herself...but that don't let me in
En niets weer van de dagen blijft...als weeral vergeefs te blijven pogen...
Hmm dididi, hmm di da, dead i wish i was...
dead i wish i was.
Hmm dididi, hmm di da, dead i wish i was...
dead i wish i was.....
dead i wish i was.
En dan mag je hier een stukje voor jezelf neurieën waarvan je denkt
dat het er wel bij past.
(zoals je dingen neuried
om bij jezelf
te blijven...)