Pijn,
In mijn hart.
Pijn,
Omdat jij niet bij mij kan zijn.
Pijn,
In mijn gedachten.
Pijn,
Die niemand kan verzachten.
Verdriet,
Dat komt door een gebroken hart.
Verdriet,
Maakt alles zwart.
Verdriet,
Maakt tranen in mijn ogen.
Verdriet,
Laat die tranen maar komen.
Tranen,
Komen en blijven maar stromen.
Tranen,
biggelen over mijn wangen en blijven maar komen.
Tranen,
Komen door verdriet.
Tranen,
Komen door een gebroken hart.
Gebroken,
Als een gevallen glas.
Gebroken,
Ja, een gebroken hart.
Pijn,
Overal om me heen.
Pijn,
Ik voel me zo alleen.
Pijn,
Kon jij maar bij mij zijn.
Pijn,
Jij hebt mijn hart gebroken...
Jij hebt me laten huilen,
Maar jij bent ook de enige die me kan laten stoppen.
Jij kan mijn hart weer maken,
Ook al heb je hem gebroken...
Neem de pijn weg,
En kom weer bij me terug.
Laat mijn hart niet meer gebroken zijn,
Want het doet zo pijn...
Ik mis je,
Alsjeblieft, kom terug bij me.
Neem de pijn weg,
Als je jouw lippen op de mijne legt...