jij bent voor mij iemmand heel appart
ik verlangde er zo naar jou weer te zien
maar jammer genoeg ging het niet door
met tranen in mijn ogen heb ik proberen iets anders te doen
ik zie je veel te graag
ik kan je niet missen
in jou hoef ik me niet te vergissen
dat hoop ik toch
want voor mij ben jij het beste in mijn leven
jij bent onvervangbaar
nog even en dan zie ik je weer
en hopelijks wat langer dan de vorige keer