Mijn verborgen liefde
zit dieper dan mijn verstand
ik kan hem niet aanraken
maar voel hem wel
langzaam aan komt hij naar boven
hij is nog zo dun als glas
maar word met de dag dikker
niemand weet er nog van
alleen ik
een verborgen liefde
met een eenzaam bestaan
een liefde die nog moet groeien
die nog groter moet worden
en sterker
zoals een bloem
ik hoop dat hij het haalt
en dat ik jou dan kan omhelzen
liefhebben als in mijn dromen
want daar ben jij wel al
kom, groei snel
ik houd van je
en wil je hier
ik heb je nodig