Gevoelens komen naar boven,
ik begin weer in jou te geloven
bedankt dat je je hart weer aanbied
zo plots...in het verschiet
jah,liefde is blind
daarom zijn de meeste verliefde koppels zo goed geziny
het blijft maar komen,
al die hopelose dromen
dromen van de ware
ik zit voor me uit te stare
maar liefde dwing je niet
vandaar een liefdesbrief of liefdeslied
herken je dat gevoel van verliefd zijn?
vergeet je even al die pijn
en geniet je van de mooie momenten samen
en elkaar beamen
accepteren hoe we zijn
nee liefde is niet slechts schijn
bij verliefdheid voel je je goed
zo is het gelijk het moet
verliefdheid is mooi
kom naar buiten en sluit je niet op in een kooi