Een jaar geleden
Ik achter je aan gereden
Wilde je opzoeken
Maakte niet uit in welke hoeken
Het huisjesnummer wist ik niet
Kon me niet schelen, geen enkele biet
Graag met jullie weekend doorgebracht
Leek mij een mooie pracht
Toch niet gedaan
Maar niet gegaan
Later noodweer
Voel het nu weer
Werd snipverkouden
Ook dat was van jou houden
Je foto, daar in bad
Ik was erop, prat
Alle verhalen mogen horen
Jij, de weg verloren
Gelachen hebben wij
Was toen in de maand mei
xx xx