Waarom is de wereld overspoeld met menselijk leven
Zoveel mensen hebben géén leven op deze aard
Velen komen om van honger en ellende
Hun leven is niets waard ...
Waarom is de wereld overspoeld met menselijk leed
Velen hebben van de weelde van anderen geen weet
Van honger en ellende sterven velen
En anderen kan dat niets schelen ...