We staren samen zittend voor ons uit
naast elkaar, stil, kloppende harten
de radio: Crowded House, Counting Crows of Coldplay halfluid
Zolang het maar groepen zijn die met de letter C starten
Woorden worden niet meer uitgesproken
Maar in stilte gedacht of zelfs gedaan
En de stilte wordt alleen verbroken
door 'Fall at your feet', 'Anna begins' of 'Warning sign'
Ze is zonder iets te zeggen achter mij gekropen
ik voelde het aan het bed dat wat ging wiebelen
Ze trekt mijn T-shirt uit, gooit 'm naast de washoop en
haar rechterhand begint zachtjes m'n schouder te kriebelen
Ik fluister dat het daar is dat het pijn doet
en ze snapt meteen de hint
waarna de pijn in de schouder snel verdwijnen moet
omdat ze knedend de remedie vindt
Na de schouders bewegen haar vingers in stilte wat lager
en voel ik genietend hoe haar duimpjes mijn rug omzomen
en terwijl door wat kusjes ook de laatste pijntjes vervagen
...word ik plots wakker uit mijn wilde dromen!