gevoelens komen naar boven
begin weer in jou te geloven
bedankt dat je je hart weer aanbied
zo plots,in het verschiet
jah liefde is blind
zijn verliefde koppels daarom zo goe gezint?
het blijft maar komen
steeds die hopeloze dromen
liefde dwing je niet
vandaar een liefdesbrief of liefdeslied
herken jij dat gevoel van verliefd zijn?
vergeet je even al je pijn
en geniet je van de mooie momenten samen
en elkaar beamen
accepteren hoe we zijn
nee,liefde is niet slecht schijn
bij verliefdheid voel je je goed
zo is het gelijk het moet
verliefdheid is mooi
kom naar buiten en sluit je niet steeds op in een kooi