Alsof de dag van gisteren
zit het nog in mn hoofd
ik weet nog elk klein detail
de dag de plaats elk woord
De stralende lach op mn gezicht
als je een wist hoe trots ik op je was
op mijn lieve grote Rowdy gek
met een smeltend hart door de zinnen die ik las
Ik zoek nu naar woorden om te zeggen
dat ik er altijd voor je ben
jou lieve kleine meisje keek
heb het gevoel alsof ik je al jaren ken
maar keer op keer wordt ik verrast
door iets wat je zegt of doet
één ding blijft echter altijd het zelfde
alles mag maar niets moet
Bij jou ben ik wie ik ben
blijf daarom altijd bij jou
het is je nu vast wel duidelijk
dat ik van je hou...