Ruzie maken
Wij maken wel eens ruzie
en dan trek ik te snel
mijn eigen conclusie
Ik heb soms jouw hart op een
erg pijnlijk manier geraakt
Maar dat was nooit
mijn bedoeling geweest
en dan was jij zo kwaad, dat ik
wel eens voor het eind van
onze liefde heb gevreesd
Het is nog steeds altijd
goed gekomen
en dan gaan we gewoon
weer verder om over de
toekomst te dromen