Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De Dans Ontsprongen
Vandaag weer in herinnering
Er dwaalt iets door mijn hoofd
Nog niet helder wat het is
Kwart voor acht
Ik denk aan het verleden
Aan hoe men vroeger dacht
Een traan bestemt herinnering
Gered van vergetelheid
Ik denk aan oude beelden
Nog van jeugdige fantasie
Verteld door oude opa's toen
Met thee van oma's
Ik denk aan trouwe vrienden
Die zonder het te weten
Vandaag ook staan te denken
En stil zijn in mijn hoofd
Ik denk aan al die kansen
Die zoveel niet kunnen vatten
Een bitterheid die met geen reden
In te tomen is
Tien minuten over acht
De plechtigheid voorbij
Een krans gelegd in mijn gedachten
Voor mijn dankbaarheid
© G.J. Sterenborg (04-05-2004)
Reacties op dit gedicht
Gevoelig vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Gevoelig
Gecontroleerd door:
Carama
Gepubliceerd op:
05 mei 2004
Thema's:
[Vroeger/Herinneri]