Waarom kan ik je niet vergeten?
Waarom moet ik nu zoveel pijn lijden?
Je steelde mijn hart en je gaf me een nieuw.
Een hart vol vreugde en liefde.
Een hart dat geen pijn en lijden kende.
Jij was de enige die ik in mijn nieuwe hart toeliet.
Je was mijn enige doel.
Nu heb ik niets meer...
Enkel nog een gebroken hart dat elke seconde meer pijn doet.