De trap afdalen na een uurtje verwarring en sigarettenrook
Angstig binnentreden in de kamer van onwetendheid
Vragen naar wraak
antwoord gegeven
Een straal van medeleven
goedheid overwonnen door onbegrip
Kwade stemmen pijnigen m'n gehoor
onderdrukt door de wereld
Een vernederend lot
tranen in een vloed van haat
Ogen als moordende messen
vernietigen m'n ziel
Moeder, neem me mee in jouw armen
en laat me wenen
Kijk me niet aan, probeer te vergeten
wat je nooit hebt geweten
Eindelijk gevraagd
toch nooit begrepen
Waarom ben ik geboren
zei de dochter