Johan Verminnen laat kleinkunst
voor even de zon vervangen,
warme liederen, vrolijk genieten
koffie en een koekje.
zonder zorgen
en al had ik ze
dan vergat ik ze
in "Bar Tropical"
de zon achter glas
de wind vergeten
en rondom me
de savanne, ongemeten
dromen in de eeuwige zomer
^__^