samen een,niemand een buitenbeen
samen een gezin iedereen waardevol,en gewoon gezelligheid en een hoop lol.
Dat zou ik willen, en dat we niet bij het kleinste probleem zouden gillen.
eenheid is ook zeggen wat je dwars zit ,en dat je als gezin voor problemen die de eenheid in de wgzitten bidt.
eenheid samen een kerk een doop en geloof,maar in deze wereld is in elke gemeente wel een kloof.
overal wel een verschil, dat maakt voor de buitenwereld de kerk en het geloof kil.
Waarom worden we niet een,gewoon een combinatie van liedjes en preken met een geestelijke muur die niet is van steen.
eenheid is aL moeilijk zat,iedereen maakt ruzie en gedraagd zich tegen over mede geloofsgenoten als een kat.
wees gewoon een in liefde en haat elkaar niet, zodat scheeld in de wereld een hoop verdriet.