mensen die lopen hier maar rond
en ik sta hier in het midden
met me'n armen stevig tegen me gedrukt
bang om mezelf te verliezen.
ik heb er vaak aan gedacht
hoe het zou zijn met jou erbij
jij die naast me kwam staan
en een glimlach naar me toewierp.
ik wou dat jij nu naast me stond
met die glimlach op je gezicht
ik zou alles even vergeten
me ogen dicht doen en denken aan niets.
dan doe ik me ogen open
maar je bent er nie meer
je bent weggegaan
maar je leefd voort in me gedachten.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ik weet het, het trekt op niet veel...heb ik een tijdje geleden gemaakt, mahja...