Ik dacht dat ik je nooit meer wou zien,
Ik dacht dat ik je vergeten kon,
maar die afdwalende gedachten,
mijn onrustig gemoed,
zegt me,
Ik hou nog steeds van jou.
Ik dacht dat ik je uit mijn gedachten kon bannen,
Ik dacht dat mijn liefde dood was,
maar dat beklemmend gevoel,
die pijn in mijn hart,
zegt me,
Ik hou nog steeds van jou.
Ik dacht dat ik niet meer van je hield,
Ik dacht dat ik je haatte,
maar mijn hart,
zegt me,
Ik hou alleen van jou.