Daar komt de politie aan
Na heel, heel, heel, lang wachten
Op hulp geroep en klachten
Van ons aan stuk gegooid raam
Ja wie heeft dit nu gedaan
Met blikken die verachten
Lijken wij de verdachten
‘t komt woord tegen woord te staan
De dader is reeds lang weg
Wij hebben geen getuigen
En wij moeten maar buigen
Zonder nog verder overleg
Wat hebben wij toch pech
nogmaals een raam aan duigen
Weer politievoertuigen
Het wordt een echte dwaalweg
Wat heeft die toch mens misdaan
Dat wij hem weer aanklagen
hem steeds blijven najagen
Je moest eens in zijn plaats staan
De dader kan nu vrij gaan
Het slachtoffer blijft klagen
Moet de kosten zelf dragen
Is dat geen veilig bestaan