// deze tekst is gemaakt op het liedje van evanescence, dus eigenlijk een nederlandse versie van 'my immortal' //
Duizend vogels in de lucht
Ze zweven dansen
Door de wind
Maar toch kijk jij
Eenzaam en angstig toe
Lieve vogel spreid nu maar
Je kleine vleugels maak je klaar
Voor de vrijheid die wacht
De zon die naar je lacht
Je komt er wel
Vlieg nu maar naar omhoog
Was ik maar net zo vrij als jij
Dan vloog ik onbereikbaar ver weg
Boven land en de blauwe zee
Lieve vogel, kom terug
Neem me mee
Ik voel me zo gevangen
In deze ijzeren kooi
Steeds blijf ik verlangen
Naar de horizon
Maar toch kijk ik
Eenzaam en angstig
Mijn vleugels spreiden zich
Maar ontsnappen kan ik niet
Naar de vrijheid die wacht
De zon die naar me lacht
Het is te zwaar
Ik kan het niet alleen
Was ik maar net zo vrij als jij
Dan vloog ik onbereikbaar ver weg
Boven land en de blauwe zee
Lieve vogel, kom terug
Neem me mee
Ik voel de warmte glijden
Kracht om me heen slaan
Kom me toch bevrijden
Doorbreek mijn kooi
Laat me gaan
Ik ben nu net zo vrij als jij
En ik vlieg onbereikbaar ver weg
Duizend en één vogels in de lucht
Zweven door de wind
vogelvrij