Durf te dromen
er is altijd hoop
zelfs in de donkerste tijden
er is altijd hoop
altijd wel iets om voor te strijden
er is altijd een reden
om te vechten voor overleving
er is altijd een reden
voor vergeving
er is altijd droom
die je vervult wil zien
er is altijd een droom
die uitkomt misschien
schrik niet van een droom
die je gouden bergen belooft
droom verder en geniet
en niemand die je ooit
van je droom berooft
06 - 05 - 2004
~Miriam~