Elke dag even naar je stem luisteren
Elke dag even kijken
Elke dag je naam fluisteren
Kijken of ik je kan bereiken
het doet pijn
om je te moeten missen
Maar dat is mijn eigen schuld geweest
Ja ook ik kan me vergissen
laten we vrienden blijven
Ik wil je beslist nog een keer zien
Laat door een fout van mij
Ons niet uit elkaar drijven
Spijt, ja dat heb ik nu
Maar ik wou je beschermen
Maar wat ik werkelijk nodig had
Was jouw liefde,
wat ik op dat moment vergat
Ik heb spijt