Jij hebt zo een mooie ogen
en die stralende lach,
doet me denken aan een zonnige lentedag.
Want ik kreeg voort eerst dat leuke gevoel,
als je begrijpt wat ik bedoel.
Onze liefde kwam nooit meer door elkaar...
Ja nu vormen jij en ik een prachtig paar!!!