Ik beet mij op de lippen
En liet een opgeluchte zucht: ’fss’
Er was geen lijn met stippen
En toch bleef mijn klacht toen tevergeefs
Poging tot omverrijden
Bleek voor de overheid onlogisch
En dit langs alle zijden
Geen rijbewijs, geen wagen, komisch
De rechter zou oordelen
Doe maar verder mijn cowboy Jimmy
Tot zich iets zou afspelen
met die dodelijke tragedie
Ik was toch blijven leven
En dit kwam het ongeloof te goed
Om veiligheid te geven
Betaalt met onschuldig kinderbloed