Cupido schoot recht in de roos
Cupido maakte mij verliefd,
en dat heb jij geweten,
want ik heb je naam genoemd.
Toen ik je zag
ging mijn hartje tekeer,
mijn hoofd sloeg op hol!
Ik keek recht in je ogen...
Jij bleef ook recht in mijn ogen kijken
en onze liefde kon niet meer stuk.
Op afstand dan want je durfde niet naar me toe te komen!
Tot Cupido vond dat je een ander toebehoorde!
Maar hij vergat mijn gebroken hart te lijmen!
Nu zwerf ik rond in de hel van gebroken harten
en blijf ik maar hopen...
Ooit...
ooit ben je terug de mijne...
Ooit...
" Blijft dit een droom of wordt het ooit werkelijkheid?"
7 mei 2004