"Wandeling door Niemandsland"
(kronenburgpark)
Zonder doel loop ik een niets zeggend "rondje".
Totaale duisternis en wat lantaarns in de verte
zijn het straatbeeld voor mijn gevoel.
Hier in de kou probeer ik na te denken,
hier in dit stukje niemandsland.
Op géén één vraag krijg ik een duidelijk antwoord,
ik kan er met mijn gedachten niet bij.
Waarom moest je me verlaten,
waarom zette je me opzij?