In de vroege uren van de morgen
en de late uren van de nacht
waarin de zon nog is verborgen,
achter de zwarte muren wacht.
De uren waarin ik me zo alleen voel
de uren die ik intens haat.
De uren waarin de wijzer van de klok
stilstaat.
(ik heb niet het idee dat het gedicht 'af' is. Jullie dan?)