Ik probeer je steeds te bellen,
Na 1x over gaan hang ik op.
Want ik weet niets te vertellen,
Dat flopt.
Spraakloos word ik,
Als ik je bel.
Spraakloos word ik,
Omdat ik niets vertel.
Hoe moet ik een hele week zonder jou doorkomen,
Mijn hart blijft met liefde overstromen.
Zoveel hou ik van je,
En ik mis je.
1 hele week lang,
Zonder jouw gezicht.
Dat maakt me bang,
Want de wereld gaat voor mij dicht.
Pijn in mijn hart,
Ik mis je zo erg.
Jij bent mijn schat,
Ik mis je zo erg.
Zonder jou te zien,
Kruipen deze dagen voorbij.
Zonder jou t ezien,
Gaat deze vakantie erg langzaam voorbij.
In mijn dromen,
Blijft jouw gezicht maar komen.
Ik ben blij als deze kwelling voorbij is,
Dat ik je weer zie,
En dat ik je minder erg mis...