Eten,
Ik ben eraan begonnen zonder er bij stil te staan,
ik vond mezelf te dik en liet heel wat kilootjes gaan
Nu pas ben ik erachter hoe stom het eigenlijk was,
Het altijd koud hebben, en geen broek meer die ik pas
Altijd heb ik hoofdpijn,buikpijn en kan niet meer fatsoenlijk zitten zonder pijn
maar toch voelt mijn anorexia op dit moment nog fijn
Ik kan het nog niet opgeven
nu heb ik eindelijk grip op mijn leven
ik heb iets gevonden wat ik wel zelf kan besturen
het verzacht alle dingen die ik moet verduren
oke, misschien is het niet verstandig maar ik voel me fijn,
door dit te doen heb ik eindelijk eens zelf controle op mijn pijn
M