Het kan me nog maar weinig schelen
of je nu blijft of zegt dat je gaat
Al die discussies en die vage taferelen
niks dat nog wordt uitgepraat
***
Ik weet niet waar of hoe het is gebeurd
en ik weet niet eens of je mijn hart wel hebt verscheurd
Het enigste zekere is….dat ik je even niet hoef te zien
omdat dat beter is misschien
***
Die knuffels die ik je heb gegeven
de kussen na een gevecht
De brieven die ik je heb geschreven
al de dingen die ik tegen je heb gezegd
***
Ik heb geen zin om jou steeds ergens uit te trekken
je hebt mij gewoon de laatste weken behoorlijk laten verrekken
Ben het nu meer dan zat…
ik heb het helemaal met jou gehad
***
De verwachting ook wat steun te krijgen
was een droom en ligt nu op de grond in duizend stukken
Dus ik zal voortaan beter maar zwijgen
want tot jou doordringen zal toch niet gaan lukken
***
Ik kan er niet eens meer echt verdrietig om zijn
dit is gewoon niet waar ik op zit te wachten
Jij zogenaamd altijd zo groot, en ik in jou ogen altijd klein
met kronkels in mijn hoofd en verkeerde gedachten
***
En twijfels heb je me al genoeg gegeven
daardoor heb ik ook weer veel geleerd
Ik heb weer gevoeld, was weer door liefde gedreven
Maar dat is nu over….nu ben ik nog ongedeerd
***
Zo trots als een pauw blijf je lopen
de muren steeds hoger om je heen
En ik ben geen sloopbedrijf met een bordje voor de deur “24 uur open”
dat kan je niet verwachten dat is gemeen
***
Je zegt dat je de woorden niet kan uitspreken
Je vraagt me dat te begrijpen…het te accepteren
maar dan bedank ik me liever voor de af en toe fijne weken
Ik blijf niet wachten totdat jij eens zin hebt om wat te leren
totdat jij ook eens ander gedrag gaat uitproberen
Jammer dan.....