Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ik mis je heel erg
lieve g....
ik leerde je kennen
2 jaar geleden
jij liep na me toe
en vroeg me nummer
we zwemde iedere avond
we leken net een stel
maar toen kwam het einde
ik moest naar huis
een jaar later
zag ik je weer
maar 1 dag
toen ging ik weer
we hebben het wel geprobeert
een realtie
het lukte 1 week
niet langer
we wonen te ver uit elkaar
we zien elkaar 1 keer per jaar
over een paar maand zie ik je weer
en dan hoop ik dat we het weer proberen
ook al weet ik bijna zeker
dat het niet lang kan duren
jij woont in het zuiden
ik in het oosten
ik hou van jou
ik hoop jij ook van mij
maar ik denk dat jij boos bent
op mij
je smst niet terug
als ik bel
pak je niet op
op msn zeg je niks
lieve lieve g.... als je dit leest wil ik dat je dit weet en nooit meer vergeet: IK HOU VAN JE
mabye those words say nothing to you but I LOVE JOE
kuzz e....
Reacties op dit gedicht
*DarkAngel* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
*DarkAngel*
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
07 mei 2004
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Vriendschap]
[Liefde]