"Pad van emoties"
Ik moet het doen met de gedachten die ik van je heb,
en de gevoelens wegstoppen die ik daarbij krijg.
Verlaten als een kledingstuk dat niet meer past.
Ooit bereikbaar, maar mee met een wind die niet mijn kant op waait.
Gedragen op emoties raak ik het spoor bijster.
Toch wil ik het zelfde pad niet weer op.