Ik wil niet, ik wil niet
wat moet ik daar gaan doen?
en jullie kunnen me echt niet
nóg een keer zoiets aandoen
Weet je hoe alleen ik me voel
als ik daar verloren zit
En alles aan moet horen, het
interesseert me toch geen sikkepit
Het is alleen maar gezeur en commentaar
ik doe ook nóóit iets góed
Ben een stuk vernieling
Bezorg alleen maar tegenspoed
Ten minste, dat is wat jullie zeggen
Mijn vriendin vindt me lief
Ze gelooft ten minste in me,
en blijf dat doen asjeblief?
Alleen zó kan ik verder
Anders trek ik het gewoon niet
Maar vrijdag ben je weg
en ik alleen met m'n verdriet...